skip to Main Content
Het Zwin 97 6826 VC
+31 6 34 51 80 89
info@relievemetzorg.nl

Bedrijfsmassage Arnhem

Bedrijfsmassage Arnhem op uw werk

Een bedrijfsmassage op de werkvloer biedt vele voordelen voor uw bedrijf en uw medewerkers. Waar werk en massages gecombineerd worden, hangt vaak een overduidelijk positieve sfeer. Dit heeft voor een groot deel te maken met het feit dat medewerkers vaak lekker in hun vel zitten. Ze hebben minder last van spierpijn, zeurende spieren of hoofdpijn. Dit verhoogt uiteindelijk de productiviteit en dat is natuurlijk erg goed voor het werk dat verzet moet worden. Bedrijfsmassage in Arnhem laat u uitvoeren door De Kans op Relieve met Zorg.

De kans op Relieve met Zorg voor u

De Kans op Relieve met Zorg komt graag bij uw zaak langs voor een bedrijfsmassage in Arnhem. De Kans op Relieve met Zorg is een eenmanszaak uit Arnhem en wordt gerund door eigenaresse Sylvia. Sylvia biedt onder andere drie soorten bedrijfsmassages waar u uit kunt kiezen:

Redenen voor een bedrijfsmassage in Arnhem

Een bedrijfsmassage in Arnhem biedt u en uw bedrijf diverse voordelen. Wanneer uw medewerkers urenlang achter een computerscherm werken, is de kans aanwezig dat sommigen last hebben of krijgen van hun rug, nek, schouders, armen of heupen. Door het inhuren van een professionele masseuse voor bedrijfsmassage in Arnhem, kunt u dergelijke klachten voorkomen of sterk verminderen. Daarnaast is het sociale contact ook bevorderlijk voor het sociale welzijn van uw medewerkers. Dankzij de bedrijfsmassage in Arnhem van De Kans op Relieve met Zorg zorgt u voor meer positiviteit in uw bedrijf.

Voordelen van bedrijfsmassage

Een bedrijfsmassage in Arnhem biedt diverse voordelen. De Kans op Relieve met Zorg heeft ze voor u op een rijtje gezet:

 • Minder stress op de werkvloer, gezondheidsklachten nemen af
 • Bewustzijn over beweeggedrag op kantoor voorkomt klachten
 • Tijdens een massage worden gezondheidsklachten gesignaleerd
 • Dankzij een massage presteren werknemers beter
 • Het ziekteverzuim neemt af, werknemers voelen zich beter
 • Positieve werksfeer dankzij meer ontspanning
 • Verhoogt het gevoel van wederzijdse waardering
Ontspanningsmassage kamer

Bedrijfsmassage: ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage bij wijze van bedrijfsmassage in Arnhem zorgt ervoor dat uw medewerkers de balans tussen een ontspannen lichaam en een ontspannen geest terugvinden. Afhankelijk van eventuele gezondheidsklachten worden per persoon tijdens de massage diverse massage technieken uitgevoerd.

Bedrijfsmassage: stoelshiatsu

Stoelshiatsu wordt als bedrijfsmassage bij veel bedrijven gedaan. Uw medewerkers kunnen hierbij (gekleed!) plaatsnemen op de ergonomische massagestoel. Hier worden door middel van handen, duimen, vingers en elleboog de juiste spieren aangepakt. Na afloop is er al direct verbetering voelbaar.

Bedrijfsmassage: magnetiseren

Magnetiseren is een alternatieve geneeswijze, waarbij via de handen van de magnetiseur positieve energie op pijnlijke of gevoelige delen van het lichaam wordt gebracht. Deze massage is bedoeld om het zelfhelende vermogen van het lichaam te stimuleren.

Ontspanningsmassage

Meer weten over bedrijfsmassage Arnhem?

Wilt u graag meer weten over bedrijfsmassage in Arnhem voor uw firma? Neem dan snel contact op met De Kans op Relieve met Zorg. U kunt bellen naar Sylvia via: 316-34518089. Ook kunt u het contactformulier op deze website invullen, er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Een bedrijfsmassage in Arnhem is ideaal voor u en uw werknemers!

Bekijk ook

Relieve met Zorg stoelshaitsu

Stoelshaitsu

Relieve met Zorg stoelshaitsu

Effecten massage /
magnetiseren

Relieve met Zorg stoelshaitsu

Voetmassage

Waarmee kan ik u helpen?

  Back To Top
  Afspraak maken