skip to Main Content
Het Zwin 97 6826 VC
+31 6 34 51 80 89
info@relievemetzorg.nl

Burn out behandeling Arnhem

Uw burn out laten behandelen

Heeft u last van een burn out en wilt u een burn out behandeling in Arnhem ondergaan? Dat kan via de massagetechnieken van De Kans op Relieve met Zorg! Massage is een alternatieve manier om voor ontspanning te zorgen, voor zowel het lichaam als de geest. Bij een burn out heeft u voor een te lange tijd te veel stress gehad. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Met een burn out behandeling in Arnhem worden deze klachten verlicht.

Wie is De Kans op Relieve met Zorg?

Om uw burn out te verlichten kunt u uit diverse massage methodes kiezen. Elke massage methode heeft zo zijn eigen voordelen. Kies de massage uit waar u zich het prettigst bij voelt. De Kans op Relieve met Zorg is een eenmansbedrijf gevestigd in Arnhem en wordt gerund door de eigenaresse Sylvia. Sylvia biedt u:

Oorzaken van een burn out

Bij een burn out heeft u voor een te lange periode te veel stress ondervonden. Veelvoorkomende oorzaken van burn out zijn een te hoge verantwoordelijkheid op het werk of in uw gezin, geldproblemen of het intensief zorgen voor een familielid of vriend.  Het is belangrijk dat u in het leven bijvoorbeeld een uur per dag voor uzelf pakt en iets doet dat u leuk vindt. Dit kan bijvoorbeeld een massage zijn om tot rust te komen.

Burn out behandelen Arnhem met ontspanningsmassage

Een massage kan voor u een uitstekende manier van burn out behandelen in Arnhem zijn. Tijdens een massage heeft u altijd een moment voor uzelf. Met een ontspanningsmassage worden zowel uw lichaam als geest tot rust gebracht. Ook overbelaste delen van het lichaam worden gemasseerd en gestimuleerd tot herstel. Afhankelijk van uw klachten wordt u zeer teder tot stevig gemasseerd.

Hoofdpijn behandelen

Burn out behandeling via stoelshiatsu

Bij een stoelshiatsu kunt u comfortabel met de kleding aan op een ergonomische stoel plaatsnemen. Hier worden uw ledematen ondersteund door steunen. Door middel van handen, duimen, vingers en elleboog worden de onrustige of stijve spieren losgemaakt. U voelt na afloop direct resultaat.

Burn out behandelen Arnhem met magnetiseren

Magnetiseren is een alternatieve vorm van geneeskunde. Via de handen van de magnetiseur wordt positieve energie op de overbelaste delen van het lichaam overgedragen. Wanneer u een burn out behandeling in Arnhem wilt doen, is dit een handige methode. Deze massage heeft als doel om uw lichaam in balans te brengen. Ook bij emotionele stress kunt u na afloop verlichting voelen. U kunt hier emotioneel van worden. Dit is echter een volkomen normale reactie die bij veel mensen voorkomt.

Ontspanningsmassage

Meer weten over burn out behandeling Arnhem?

Wilt u graag verlichting van uw burn out? Dan zijn de massage methodes van De Kans op Relieve met Zorg een goede optie als burn out behandeling in Arnhem. U kunt daarvoor contact met Sylvia opnemen door te bellen naar: 316-34518089. Ook kunt u het contactformulier op deze website invullen, er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Een burn out behandeling in Arnhem laat u doen bij De Kans op Relieve met Zorg.

Bekijk ook

Relieve met Zorg stoelshaitsu

Stoelshaitsu

Relieve met Zorg stoelshaitsu

Effecten massage /
magnetiseren

Relieve met Zorg stoelshaitsu

Voetmassage

Waarmee kan ik u helpen?

    Back To Top
    Afspraak maken