skip to Main Content
Het Zwin 97 6826 VC
+31 6 34 51 80 89
info@relievemetzorg.nl

Magnetiseren

Wat is magnetiseren?

Energetisch behandelen wordt ook wel magnetiseren genoemd. Het is vorm van alternatieve geneeswijze waarbij de methode handoplegging wordt toegepast. Magnetiseren is het overbrengen van universele energie van de magnetiseur naar de cliënt. Een magnetiseur is iemand die als doorgeefluik functioneert. Door de handen op of boven de pijnlijke plek te houden begint de energie te stromen en begint de helende werking op het lichaam. Het doel is om het zelfherstellend vermogen te activeren tussen lichaam en geest. Magnetiseren doe ik bij klachten en combineer ik soms ook met masseren. De duur van magnetiseren is afhankelijk van de klacht.

De Kans op Relieve met Zorg voor u

Bij Relieve met Zorg wordt u altijd op een professionele manier geholpen. Deze eenmanszaak is gevestigd in Arnhem en wordt gerund door mij: Sylvia. Naast massages bied ik o.a.  behandelingen zoals magnetiseren en stoelshiatsu. Er is tevens een mogelijkheid dat ik bij u thuis kan komen, reiskosten worden dan wel in rekening gebracht. Weten wat voor u het beste is? Neem zeker contact met mij op.

Shiatsu massage

Hoe werk ik als magnetiseur?

Ik ga met mijn handen over het lichaam. Dit gebeurd vlak boven of op het lichaam, hiervoor hoef je je niet uit te kleden. Op het moment dat de handen zich op of boven het lichaam bevinden en de energie begint te stromen, kan je verschillende dingen gaan voelen.

Wanneer ik met mijn handen over het lichaam ga, kan men een prikkelend, warm of koud gevoel krijgen, dan weet je dat de energie zijn werk doet. Dit is dan de plek waar iets niet goed zit en een behandeling nodig heeft. Als de zwakke plek gevonden is, hou ik de handen een poosje op deze plek. Dit gebeurt net zolang totdat ik door krijg dat het genoeg is. De tinteling houdt op, dit wil zeggen dat er op dat moment geen energie meer nodig is op die plek.

Maar sommige mensen ervaren tijdens een behandeling helemaal niets. Dit wilt niet zeggen dat de energie niet stroomt. Als je komt voor klachten die vooral geestelijk aanwezig zijn, dan kan het voorkomen dat er tijdens de behandeling emoties loskomen. Dit kan gepaard gaan van lachen tot huilen.

Effecten massage/magnetiseren

Door middel van massages/magnetiseren stimuleert men het zelfhelend vermogen van het lichaam en komt je lichaam weer in balans. Een klacht die al een jaar aanwezig is, kan niet in één dag over zijn. Hiervoor zijn dan meerdere behandelingen nodig. Na een behandeling is het belangrijk voldoende water te drinken. Dit voert de vrijgekomen afvalstoffen af. Het kan voorkomen dat de klacht in eerste instantie verergert. Dit is een normale reactie.

Voorbeelden van effecten zijn:

 • Mentale/fysieke ontspanning
 • Toename van het concentratievermogen
 • Verbeterd het slaappatroon
 • Verlicht depressieve klachten
 • Minder stress, meer innerlijke rust
 • Toename van energie/weerstand
 • Verbeterde doorbloeding
 • Vermindering/opheffen van de spierspanning
 • Vermindering/voorkoming van een burn-out
Relieve met zorg

Bekijk ook

Relieve met Zorg stoelshaitsu

Stoelshaitsu

Relieve met Zorg ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Relieve met Zorg stoelshaitsu

Voetmassage

Waarmee kan ik u helpen?

  Back To Top
  Afspraak maken