skip to Main Content
Het Zwin 97 6826 VC
+31 6 34 51 80 89
info@relievemetzorg.nl

Hoofdpijn behandeling Arnhem

Hoofdpijn behandeling door De Kans op Relieve met Zorg

Hoofdpijn kan in vele gradaties voorkomen. In de meest ernstige gevallen is het belangrijk dat u op tijd uw hoofdpijn laat behandelen in Arnhem en ervoor kiest om dat te laten doen door een professional. Wanneer pillen en oefeningen niet meer werken, is het verstandig om de hulp van een professionele masseuse in te schakelen. Tijdens de massage leert u zich ontspannen en wordt de hoofdpijn voor een groot deel of helemaal weggemasseerd. Deze hoofdpijn behandeling in Arnhem laat u doen door De Kans op Relieve met Zorg.

De Kans op Relieve met Zorg helpt u

Hoofdpijn is in alle gevallen vervelend en kan u in uw dagelijkse leven belemmeren. Kunt u maar niet van uw hoofdpijn afkomen? Dan kunt u kiezen voor een hoofdpijn behandeling in Arnhem in de vorm van een massage bij De kans op Relieve met Zorg. De Kans op Relieve met Zorg is een eenmanszaak in Arnhem en die wordt gerund door eigenaresse Sylvia. Sylvia biedt onder andere de volgende massages aan:

Wat zijn oorzaken van hoofdpijn?

Wanneer uw hoofdpijn regelmatig terugkeert, is het verstandig om uw lichaam te laten behandelen. Hoofdpijn heeft namelijk in veel gevallen een duidelijke oorzaak. Als bij u de oorzaak ligt in het feit dat u dagelijks te weinig water drinkt, is het euvel makkelijk op te lossen. Maar er zijn ook complexere oorzaken van hoofdpijn, zoals:

 • U slikt te veel aspirines, waardoor uw lichaam een omgekeerd (pijn)effect veroorzaakt.
 • U drinkt teveel koffie, dat kan namelijk tot chronische hoofdpijn leiden.
 • U heeft een tekort aan cafeïne. Dat kan leiden tot ontwenningsverschijnselen.
 • U eet of drinkt iets zeer kouds.
 • U ziet onscherp en hebt een bril nodig.
 • U slaapt slecht, u heeft dus een meer regelmatige nachtrust nodig.
 • U heeft spanningen in uw nek, schouders of rug door een verkeerde houding.
Hoofdpijn behandelen

Hoofdpijn behandelen met ontspanningsmassage

Hoofdpijn behandelen werkt soms zeer effectief met behulp van een ontspanningsmassage. Tijdens de ontspanningsmassage leert u om zowel lichamelijk als geestelijk tot rust te komen. Hoofdpijn wordt ook vaak getriggerd door een gestresst brein. Wanneer u dankzij de massage uw spieren leert ontspannen, kunt u toekomstige hoofdpijn gedeeltelijk leren voorkomen.

Hoofdpijn behandeling met stoelshiatsu

Heeft u behoefte aan totale ontspanning, ook die van uw ledematen? Dan is de stoelshiatsu de uitkomst voor u als hoofdpijn behandeling in Arnhem. Tijdens de stoelshiatsu neemt u met kleding aan plaats op een ergonomische stoel. Dankzij de steunen worden uw ledematen volledig ondersteunt. Met handen, duimen, vingers en elleboog worden de spieren aangepakt die bij u de hoofdpijn veroorzaken. Na afloop ervaart u al direct verbetering.

Hoofdpijn behandelen met magnetiseren

Een manier van hoofdpijn behandeling in Arnhem is magnetiseren. Magnetiseren is een alternatieve geneeswijze, waarbij door de handen van de magnetiseur positieve energie op uw pijnlijke en gevoelige spieren wordt overgebracht. Het doel is om de zelfhelende krachten van uw lichaam te stimuleren. Het kan hierbij gebeuren dat deze behandeling bij u een emotionele ontlading teweegbrengt. Dit is volkomen normaal bij dit type behandeling.

Ontspanningsmassage

Meer weten over hoofdpijn behandelen Arnhem?

Wilt u graag meer weten over hoofdpijn behandelen in Arnhem? De massages van De Kans op Relieve met Zorg zijn de oplossing voor uw hoofdpijn. U kunt contact opnemen met Sylvia door te bellen naar: 316-34518089. Ook kunt u het contactformulier op deze website invullen, er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Een massage van de Kans op Relieve met Zorg is dé ideale hoofdpijn behandeling in Arnhem.

Bekijk ook

Relieve met Zorg stoelshaitsu

Stoelshaitsu

Relieve met Zorg stoelshaitsu

Effecten massage /
magnetiseren

Relieve met Zorg stoelshaitsu

Voetmassage

Waarmee kan ik u helpen?

  Back To Top
  Afspraak maken