skip to Main Content
Het Zwin 97 6826 VC
+31 6 34 51 80 89
info@relievemetzorg.nl

Koude handen en voeten oplossing

Koude handen en voeten masseren

Een slechte doorbloeding kan vervelend aanvoelen, daarom is het fijn als er een koude handen en voeten oplossing is. En die bestaat! Door middel van massages is het mogelijk om uw koude handen en voeten weer warm te krijgen. Dit wordt gedaan door uw doorbloeding te verbeteren. Laat u masseren bij De Kans op Relieve met Zorg voor een koude handen en voeten oplossing.

Drie soorten massage bij Relieve met Zorg

Bij De Kans op Relieve met Zorg heeft u de keuze uit diverse massages. Elk massage heeft op zijn eigen manier een koude handen en voeten oplossing. Afhankelijk van uw voorkeuren kiest u de massages die het beste bij u passen. U laat de massages doen bij Relieve met Zorg, dit is een eenmanszaak in Arnhem en wordt gerund door Sylvia. U kunt bij Sylvia kiezen uit:

De voordelen van massages

Naast een betere doorbloeding heeft u bij een massage ook andere voordelen. Relieve met Zorg heeft de voordelen voor u op een rij gezet:

 • Toename van energie en weerstand
 • Minder stress is meer innerlijke rust
 • Mentale en fysieke ontspanning
 • Verbeterd slaappatroon
 • Verlicht depressieve klachten en burn-out
 • Minder onnodige spierspanning
 • Toename van concentratievermogen
Schouderpijn behandeling

Doorbloeding van uw handen en voeten

Een massage ondergaan heeft veel voordelen voor uw lichaam en geest. Doordat u zich lichamelijk kunt ontspannen, kunt u ook mentaal tot rust komen. Tijdens een massage worden de spieren zodanig onderhanden genomen dat de doorbloeding verbetert. Dit resulteert in warmere handen en voeten.

Koude handen en voeten oplossing op het werk

Ook is het mogelijk om De Kans op Relieve met Zorg in te huren voor op uw bedrijf. Sylvia zorgt ervoor dat uw werknemers via de rustgevende massages kunnen ontspannen. Zo heeft u een koude handen en voeten oplossing voor uw personeel en dat zorgt weer voor extra goede focus op de werkvloer.

Ontspanningsmassage

Meer weten over koude handen en voeten oplossing?

Wilt u graag meer weten over hoe u koude handen en voeten oplost? Dankzij de massages van De Kans op Relieve met Zorg heeft u binnen de kortste keren weer een goede doorbloeding in uw handen en voeten. Bel vandaag nog naar Sylvia om een afspraak te maken: 316-34518089. Ook kunt u het contactformulier op deze website invullen, er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Een massage om uw koude handen en voeten op te lossen doet u bij Relieve met Zorg.

Bekijk ook

Relieve met Zorg stoelshaitsu

Stoelshaitsu

Relieve met Zorg stoelshaitsu

Effecten massage /
magnetiseren

Relieve met Zorg stoelshaitsu

Voetmassage

Waarmee kan ik u helpen?

  Back To Top
  Afspraak maken