skip to Main Content
Het Zwin 97 6826 VC
+31 6 34 51 80 89
info@relievemetzorg.nl

Magnetiseren werknemers Arnhem

Magnetiseren voor het lichaam

Met magnetiseren van uw werknemers in Arnhem wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam bevorderd. Magnetiseren is een techniek die het lichaam weer in balans brengt en dus ideaal is voor op de werkvloer. Stress en spanningen zorgen er dikwijls voor dat het personeel ziek thuis blijft, dit is natuurlijk niet bevorderlijk voor uw bedrijf. Huur daarom De Kans op Relieve met Zorg in om uw werknemers met magnetiseren in Arnhem positief in balans te brengen.

Wie is De Kans op Relieve met Zorg?

De Kans op Relieve met Zorg is een eenmanszaak die in Arnhem gevestigd is. De zaak wordt gerund door Sylvia. Sylvia biedt diverse behandelingen aan, waaronder: stoelshiatsu, ontspanningsmassages en magnetisering. Bent u onder de impressie dat uw medewerkers wel wat ontspanning kunnen gebruiken? Huur dan nu De Kans op Relieve met Zorg in en Sylvia zorgt ervoor dat uw personeel weer mentaal en fysiek in balans komt.

Wat is magnetiseren?

Magnetiseren van werknemers houdt in dat door middel van massages en magnetisering het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. Het lichaam komt zo weer in balans. Wanneer een persoon al jarenlang last heeft van een klacht, dan kunnen hier meerdere behandelingen voor nodig zijn. Tijdens zo’n behandeling komen diverse afvalstoffen vrij, het lichaam heeft tijd nodig om deze afvalstoffen af te voeren. Voldoende water drinken is daarom belangrijk. Dankzij de behandeling kan de klacht even verergeren waarna de klacht flink tot helemaal afneemt, dit is een normale reactie.

Burn-out behandeling

Effecten van magnetiseren werknemers in Arnhem

Bij het magnetiseren van werknemers in Arnhem maak ik gebruik van een alternatieve geneeswijze, waarbij de methode handoplegging wordt toegepast. De magnetiseur werkt hierbij als doorgeefluik en houdt de handen boven de pijnlijke plek van de werknemer. Hierbij stroomt de energie van de magnetiseur door naar de werknemer, wat een helend effect op het lichaam geeft. De effecten kunnen zijn:

 • Vermindering/voorkomen van een burn-out
 • Vermindering/opheffen van de spierspanning
 • Verbeterde doorbloeding
 • Toename van energie/weerstand
 • Minder stress en meer innerlijke rust
 • Verlichtte depressieve klachten
 • Verbetering van het slaappatroon
 • Toename van het concentratievermogen
 • Mentale en fysieke ontspanning

Magnetiseren op uw bedrijf en thuis

Wilt u graag de gezondheid van uw werknemers bevorderen? Huur dan Sylvia in! Dankzij het terugbrengen van de balans door magnetiseren in Arnhem, zullen uw werknemers zich beter dan ooit voelen. Zo haalt u als bedrijf betere resultaten. Heeft u werknemers met een burn-out thuiszitten? Sylvia geeft ook ontspanningsmassages thuis, hier komt natuurlijk wel een reiskostenvergoeding bij kijken.

Ontspanningsmassage

Meer weten over magnetiseren werknemers Arnhem?

Dankzij de effectieve werking van magnetiseren van uw werknemers in Arnhem, kunnen zij weer met positieve energie aan de slag. Meerdere bedrijven zijn u al voorgegaan. Wacht niet langer met het inhuren van De Kans op Relieve met Zorg. U kunt contact met Sylvia opnemen door te bellen naar: 316-34518089. Ook kunt u het contactformulier op deze website invullen, er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Met magnetiseren van werknemers in Arnhem wordt rust gecreëerd en dat zorgt voor een goede balans tussen lichamelijke en geestelijke gezondheid bij u en uw werknemers.

Bekijk ook

Relieve met Zorg stoelshaitsu

Stoelshaitsu

Relieve met Zorg stoelshaitsu

Effecten massage /
magnetiseren

Relieve met Zorg stoelshaitsu

Voetmassage

Waarmee kan ik u helpen?

  Back To Top
  Afspraak maken