skip to Main Content
Het Zwin 97 6826 VC
+31 6 34 51 80 89
info@relievemetzorg.nl

Magnetiseren Arnhem

Wat is magnetiseren?

Magnetiseren in Arnhem is energetisch behandelen. Het is een vorm van een alternatieve geneeswijze, waarbij de methode handoplegging wordt toegepast. Magnetiseren is het overbrengen van universele energie van de magnetiseur naar de cliënt. Een magnetiseur is iemand die als doorgeefluik functioneert. Door de handen op of boven de pijnlijke plek te houden, begint de energie te stromen en begint de helende werking op het lichaam. Het doel is om het zelfherstellend vermogen te activeren tussen lichaam en geest. Magnetiseren in Arnhem doe ik bij (pijn)klachten en combineer ik soms ook met masseren. De duur van magnetiseren is afhankelijk van de soort klacht.

De Kans op Relieve met Zorg voor u

Bij De Kans op Relieve met Zorg wordt u altijd op een professionele manier geholpen. Deze eenmanszaak is gevestigd in Arnhem en wordt gerund door mij: Sylvia. Naast massages bied ik onder andere ook behandelingen zoals magnetiseren in Arnhem en stoelshiatsu. Voor behandelingen kan ik ook bij u thuis komen, reiskosten worden dan wel in rekening gebracht. Wilt u weten welke soort behandeling voor u het beste is? Neem dan gerust contact met mij op.

Shiatsu massage

Hoe werk ik als magnetiseur?

Bij het magnetiseren in Arnhem ga ik met mijn handen over het lichaam. Dit gebeurt vlak boven of op het lichaam. U hoeft zich voor magnetiseren dus niet uit te kleden. Op het moment dat de handen zich op of boven het lichaam bevinden en de energie begint te stromen, kunt u verschillende dingen gaan voelen.

Wanneer ik met mijn handen over het lichaam ga, kunt u een prikkelend, warm of koud gevoel krijgen. Dan weet u dat de energie zijn werk doet. Dit is dan de plek waar iets niet goed zit en een behandeling nodig is. Als ik de zwakke plek gevonden heb, houd ik mijn handen een poosje op deze plek. Dit doe ik net zolang totdat ik doorkrijg dat het genoeg is. De tinteling houdt op en dat wil zeggen dat er op dat moment geen energie meer nodig is op de bewuste plek.

Sommige mensen ervaren tijdens een behandeling met magnetiseren in Arnhem helemaal niets. Dit wilt niet zeggen dat de energie niet stroomt. Als u komt voor klachten die vooral geestelijk van aard zijn, dan kan het voorkomen dat er tijdens de behandeling emoties loskomen. Dit kan zich uiten van lachen tot huilen.

Effecten massage/magnetiseren Arnhem

Door middel van massages/magnetiseren in Arnhem wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam gestimuleerd en komt uw lichaam weer in balans. Klachten die al langere tijd aanwezig zijn, kunnen niet binnen één dag voorbij zijn. Hiervoor zijn dan meerdere behandelingen nodig. Na elke behandeling is het belangrijk om voldoende water te drinken. Dit voert de door de behandeling vrijgekomen afvalstoffen af. Het kan ook gebeuren dat een klacht in eerste instantie verergert. Dit is een normale reactie.

Voorbeelden van effecten zijn:

 • Mentale/fysieke ontspanning
 • Toename van het concentratievermogen
 • Verbeterd het slaappatroon
 • Verlicht depressieve klachten
 • Minder stress, meer innerlijke rust
 • Toename van energie/weerstand
 • Verbeterde doorbloeding
 • Vermindering/opheffen van de spierspanning
 • Vermindering/voorkoming van een burn-out
Relieve met zorg

Bekijk ook

Relieve met Zorg stoelshaitsu

Stoelshaitsu

Relieve met Zorg ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Relieve met Zorg stoelshaitsu

Voetmassage

Waarmee kan ik u helpen?

  Back To Top
  Afspraak maken