skip to Main Content
Het Zwin 97 6826 VC
+31 6 34 51 80 89
info@relievemetzorg.nl

Massage op het werk Arnhem

Massage op het werk

Wanneer u als bedrijf kiest voor massage op het werk in Arnhem, zal het ziekteverzuim in uw bedrijf snel afnemen. Doordat uw medewerkers de hele dag op het kantoor achter een computer zitten, kunnen er bij hen diverse gezondheidsklachten gaan optreden. U kunt daarbij denken aan bijvoorbeeld nek- en rugklachten. Met massages op het werk kunt u die klachten doen afnemen. Zeker als u zo’n massage op het werk in Arnhem laat uitvoeren door De Kans op Relieve met Zorg.

De Kans op Relieve met zorg op het werk

Wanneer u De Kans op Relieve met Zorg inhuurt voor massage op het werk in Arnhem, worden de gezondheidsklachten van uw werknemers vakkundig aangepakt. Gevoelige, pijnlijke of stijve spieren doen zich bij veel mensen in kantoorbanen voor. Met een massage op het werk maken we deze gevoelige spieren losser, zodat uw medewerkers weer fit aan het werk kunnen. De Kans op Relieve met Zorg is een eenmanszaak in Arnhem en wordt gerund door eigenaresse Sylvia. Sylvia biedt u verschillende soorten massages op het werk in Arnhem aan, waaronder:

Waarom kiezen voor massage op het werk?

Gezondheidsklachten komen bij veel mensen met kantoorwerk voor. Met een massage op het werk, kunnen problemen zoals stijve spieren of andere nek- en rugklachten aangepakt en voorkomen worden. Een bijkomend voordeel is dat uw werknemers dan ook even een contact hebben met de masseuse. Dat is een ander contact dan werkgerelateerd contact.  En dat komt ten goede aan het sociale welzijn van uw medewerkers.  Maar het belangrijkste voordeel van fitte collega’s is dat dankzij een massage op het werk het ziekteverzuim in uw bedrijf snel zal dalen.

Voordelen van massage op werk

Een massage op het werk in Arnhem biedt dus diverse voordelen. Maar wat zijn die voordelen precies? De Kans op Relieve met zorg heeft de voordelen voor u op een rij gezet:

 • Positieve werksfeer dankzij ontspanning
 • Het ziekteverzuim in uw bedrijf zal dalen, omdat uw medewerkers zich beter gaan voelen
 • Dankzij een massage op het werk in Arnhem presteren uw medewerkers beter
 • Tijdens een massage worden mogelijke gezondheidsklachten gesignaleerd
 • Bewustzijn worden over beweeggedrag op kantoor, voorkomt gezondheidsklachten
 • Minder stress op de werkvloer, waardoor gezondheidsklachten afnemen
 • Verhoogd het gevoel van waardering
Ontspanningsmassage kamer

Massage op werk: ontspanningsmassage

Met een ontspanningsmassage wordt het balans tussen lichaam en geest weer teruggevonden en gestabiliseerd. Afhankelijk van de gezondheidsklachten wordt er van zeer teder tot stevig gemasseerd. Ook worden verschillende massagetechnieken per medewerker uitgeprobeerd, zodat de klachten per individu goed aangepakt kunnen worden.

Massage op werk: stoelshiatsu

Een stoelshiatsu verloopt anders dan een ontspanningsmassage. De persoon wordt niet liggend behandeld, maar zittend in een ergonomische massagestoel . Dankzij de steunen van de stoel zijn alle ledematen ontspannen. Door middel van handen, duimen, vingers en elleboog worden de stijve of pijnlijke spieren losgemaakt. Er wordt na de massage gelijk een positief resultaat geconstateerd.

Massage op werk: magnetiseren

Magnetiseren is een alternatieve geneeswijze en wordt ook veel toegepast bij massage op het werk in Arnhem.  Bij magnetiseren wordt via de handen van de magnetiseur positieve energie naar de huid en spieren van de persoon overgebracht. Het doel van deze massage is dat het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. De kans is aanwezig dat hier emoties bij loskomen, dit is een normale reactie.

Ontspanningsmassage

Meer weten over massage op werk in Arnhem?

Wilt u graag meer weten over wat er mogelijk is in uw bedrijf met massage op het werk in Arnhem? Neem dan snel contact op met De Kans op Relieve met Zorg. U kunt bellen met Sylvia via: 316-34518089. Ook kunt u het contactformulier op deze website invullen, er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Massage op het werk in Arnhem is ideaal voor u en uw werknemers!

Bekijk ook

Relieve met Zorg stoelshaitsu

Stoelshaitsu

Relieve met Zorg stoelshaitsu

Effecten massage /
magnetiseren

Relieve met Zorg stoelshaitsu

Voetmassage

Waarmee kan ik u helpen?

  Back To Top
  Afspraak maken