skip to Main Content
Het Zwin 97 6826 VC
+31 6 34 51 80 89
info@relievemetzorg.nl

Nekpijn behandeling Arnhem

Last van nekpijn? Laat het nu behandelen

Bij hevige nekpijn is een nekpijn behandeling in Arnhem de oplossing die u zoekt. U kunt verschillende nekpijn behandelingen volgen in de vorm van massages bij De Kans op Relieve met Zorg. Dankzij deze massages worden uw nekspieren losgemaakt en uw mentale staat tot rust gebracht. Laat uw nekpijn snel behandelen in Arnhem door De Kans op Relieve met Zorg voor een pijnvrij resultaat.

De Kans op Relieve met Zorg in Arnhem

U kunt uw nekpijn op verschillende manieren laten behandelen in Arnhem. Bij De Kans op Relieve met Zorg heeft u de keuze uit drie verschillende massage technieken. De Kans op Relieve met Zorg is een eenmanszaak gevestigd in Arnhem en wordt gerund door eigenaresse Sylvia. Sylvia biedt u de volgende massages aan:

Oorzaken van nekpijn

Nekpijn is een vervelende vorm van spierpijn en kan op verschillende manieren veroorzaakt worden. Een van de meest voorkomende oorzaken is het hebben van (te) veel stress. Dit kan leiden tot gespannen nekspieren en daardoor nekpijn klachten. Andere veel voorkomende oorzaken van nekpijn zijn:

 • Overbelasting van de nekspieren
 • Langdurig in verkeerde houding zitten, lopen, staan of slapen
 • Spierverrekking
 • Provocerende bewegingen
 • Kou of tocht in de nek
 • Vermoeidheid, stress of spanningen
 • Artrose, RSI, schouderletsel, nekhernia, whiplash of slijtage

Een nekpijn behandeling in Arnhem kan dan de oplossing voor u zijn!

Ontspanningsmassage

Nekpijn behandelen Arnhem met ontspanningsmassage

Laat uw nekpijn behandelen in Arnhem met behulp van een ontspanningsmassage. Tijdens een ontspanningsmassage heeft u de mogelijkheid om zowel uw nekspieren als uw mentale toestand rust te geven. Afhankelijk van uw klachten worden uw spieren van zeer teder tot stevig gemasseerd. Voor een zo goed mogelijk resultaat worden verschillende technieken toegepast.

Nekpijn behandeling met stoelshiatsu

Nekpijn behandelen in Arnhem kan ook worden gedaan met stoelshiatsu. Tijdens de stoelshiatsu neemt u (gekleed) plaats op een ergonomische massagestoel. Dankzij de handige steunen op de stoel kunt u uw ledematen volledig ontspannen. Door middel van handen, duimen, vingers en elleboog worden de gevoelige spieren gemasseerd. Na afloop voelt u direct resultaat.

Nekpijn behandelen met magnetiseren

Magnetiseren is ook een effectieve manier van nekpijn behandelen in Arnhem. Het is een alternatieve geneeswijze, waarbij handoplegging wordt toegepast. De spanningen in uw lijf worden via de handen van de magnetiseur verminderd. Via de handen wordt positieve energie naar de gevoelige of pijnlijke plekken gebracht. Om uw nekpijn te verminderen kunnen meerdere behandelingen nodig zijn. Na afloop is het mogelijk dat u een emotionele ontlading ervaart, dit is een normale reactie.

Ontspanningsmassage

Meer weten over nekpijn behandeling in Arnhem?

Wilt u graag meer weten over een nekpijn behandeling in Arnhem om uw nekpijn te verlichten? De massages van De Kans op Relieve met Zorg zijn het antwoord voor u! U kunt contact opnemen met Sylvia door te bellen naar: 316-34518089. Ook kunt u het contactformulier op deze website invullen, er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Een massage van De Kans op Relieve met Zorg is dé ideale nekpijn behandeling in Arnhem.

Bekijk ook

Relieve met Zorg stoelshaitsu

Stoelshaitsu

Relieve met Zorg stoelshaitsu

Effecten massage /
magnetiseren

Relieve met Zorg stoelshaitsu

Voetmassage

Waarmee kan ik u helpen?

  Back To Top
  Afspraak maken