skip to Main Content
Het Zwin 97 6826 VC
+31 6 34 51 80 89
info@relievemetzorg.nl

Obstipatie behandeling Arnhem

Obstipatie? Laat u masseren bij De Kans op Relieve met Zorg

Wanneer u vaak last heeft van obstipatie kan een obstipatie behandeling in Arnhem de oplossing voor u zijn. Bij De Kans op Relieve met Zorg kunt u kiezen uit verschillende massage methodes. Elke massage heeft zo zijn eigen voordelen. Dankzij de massages wordt het voor u mogelijk om de obstipatie te verminderen. De obstipatie behandeling in Arnhem van De Kans op Relieve met Zorg is het antwoord voor u!

Wat biedt De Kans op Relieve met Zorg?

Bij De Kans op Relieve met Zorg kunt u uit verschillende massage methodes kiezen voor uw obstipatie behandeling in Arnhem. Bij de obstipatie behandelingen leert u zowel lichamelijk als geestelijk volledig ontspannen. De Kans op Relieve met Zorg is een eenmanszaak gevestigd in Arnhem en wordt gerund door de eigenaresse, Sylvia. Sylvia biedt u:

Oorzaken van obstipatie

Obstipatie kan verschillende oorzaken hebben, waardoor een obstipatie behandeling in Arnhem min of meer noodzakelijk is. De oorzaken van een obstipatie kunnen onder zijn:

 • Het niet genoeg drinken van water
 • Een voedingspatroon met te weinig vezels
 • Te weinig lichaamsbeweging, waardoor de darmen niet worden gestimuleerd
 • Het negeren van aandrang
 • Psychische factoren, toiletbezoek in andere omgeving
 • Voedselallergie of voedselintolerantie
 • Verkeerd gebruik van de bekkenbodemspieren
Nekpijn behandelen

Obstipatie behandelen: ontspanningsmassage

Gelukkig zijn er diverse obstipatie behandelingen die u kunt volgen. De ontspanningsmassage is een goed voorbeeld van een obstipatie behandeling. Tijdens deze methode worden zowel uw lichaam als geest tot rust gebracht. Afhankelijk van uw klachten wordt er van zeer teder tot stevig gemasseerd. Zo worden uw buik en darmen gestimuleerd om op de juiste manier te gaan werken.

Obstipatie behandeling met stoelshiatsu

De stoelshiatsu methode is een uitstekende manier van obstipatie behandelen in Arnhem. Door plaats te nemen op een ergonomische stoel met praktische steunen kunt u zich volledig ontspannen. De steunen ondersteunen uw ledematen. Door middel van handen, duimen, vingers en elleboog wordt uw lichaam waar nodig gemasseerd. Na afloop voelt u al direct resultaat.

Obstipatie behandelen met magnetiseren

Bij magnetiseren ontspant u zowel lichamelijk als mentaal. Een veel voorkomende oorzaak van obstipatie is mentale stress. De spanning in uw lijf zorgt ervoor dat uw darmen niet meer naar behoren werken. Door uw lijf te ontspannen, kunnen uw darmen weer op gang komen. Bij magnetiseren als obstipatie behandeling in Arnhem wordt via de handen van de magnetiseur positieve energie naar de kwetsbare delen van het lichaam gebracht. Na afloop kunt u een emotioneel effect voelen, dit is echter een volkomen normale reactie die meer mensen hebben.

Ontspanningsmassage

Meer weten over obstipatie behandelen Arnhem?

Wilt u graag meer weten over de soorten obstipatie behandelingen in Arnhem en wat wij daarin voor u kunnen betekenen? Of weet u al zeker dat de massage methodes van De Kans op Relieve met Zorg een goede optie voor u zijn?. Neem dan gerust contact op met Sylvia door te bellen naar: 316-34518089. Ook kunt u het contactformulier op deze website invullen, er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Een massage voor obstipatie behandelen in Arnhem laat u doen bij De Kans op Relieve met Zorg!

Bekijk ook

Relieve met Zorg stoelshaitsu

Stoelshaitsu

Relieve met Zorg stoelshaitsu

Effecten massage /
magnetiseren

Relieve met Zorg stoelshaitsu

Voetmassage

Waarmee kan ik u helpen?

  Back To Top
  Afspraak maken