skip to Main Content
Het Zwin 97 6826 VC
+31 6 34 51 80 89
info@relievemetzorg.nl

Ontspanningsmassage Arnhem

Ontspanningsmassage inĀ omgeving Arnhem tegen hoge spierspanning

Heeft u weleens last van uw nek, rug of schouders en zou u een ontspanningsmassage in omgeving Arnhem goed kunnen gebruiken? Dan bent u bij De Kans op Relieve met Zorg aan het juiste adres. In deze huidige tijd komen te hoge spanning in spieren voornamelijk vaak bij werknemers voor. Dit kan soms zelfs leiden tot ziekteverzuim, wat vervelend is voor het bedrijf. Door een ontspanningsmassage in omgeving Arnhem te volgen, bent u snel van het gevoel van stijve en pijnlijke spieren af.

De Kans op Relieve met Zorg voor u

Bij Relieve met Zorg wordt u altijd op een professionele manier geholpen. Deze eenmanszaak is gevestigd in omgeving Arnhem en wordt gerund door Sylvia. Sylvia geeft u massages in omgeving Arnhem, daarnaast kunt u ook kiezen voor magnetiseren en stoelshiatsu. Al deze methodes hebben ieder hun eigen voordelen. Zo wordt er bij magnetiseren de juiste energie aan u gegeven. Bij stoelshiatsu kunt u zich volledig ontspannen en worden uw spieren goed onder handen genomen.

Wat houdt ontspanningsmassage in?

De ontspanningsmassage is een methode om een vermoeid lichaam een oppepper te geven. Dit wordt gedaan door middel van een massage waar verschillende technieken bij worden toegepast. Het doel is om voor zowel lichamelijke als geestelijke ontspanning te zorgen. De ontspanningsmassage in omgeving Arnhem wordt ook wel een Wellnessmassage genoemd. Afhankelijk van uw klachten kan de massage van teder tot zeer stevig zijn. Het doel is om het lichaam te stimuleren tot herstel.

Ontspanningsmassage

Reden voor een ontspanningsmassage in omgeving Arnhem of thuis

Bij een ontspanningsmassage in omgeving Arnhem worden op de eerste plaats voornamelijk de spieren rustig en zacht gemaakt. Het idee achter deze massage is dat u zich kunt ontspannen, zowel lichamelijk als mentaal. Zo kunt u de drukke dag achter u laten en de aankomende taken rustig ordenen. De massage kan eventueel ook thuis worden gegeven, hier worden uiteraard wel reiskosten bij gerekend.

Ontspanningsmassage op uw bedrijf in omgeving Arnhem

Ook is het als bedrijf mogelijk om Relieve met Zorg in te huren. Heeft u diverse werknemers met spierklachten of andere problemen waar Sylvia bij kan helpen? Huur Relieve met Zorg dan snel in! Door uw personeel de mogelijkheid te geven om ontspanningsmassage of zelfs voetmassage in omgeving Arnhem te ondergaan, wordt de werkefficiƫntie duidelijk vergroot. Gezonde werknemers staan garant voor een sterk bedrijf.

Ontspanningsmassage

Meer weten over ontspanningsmassage in omgeving Arnhem?

Dankzij de effectieve werking van ontspanningsmassage en voetmassage in omgeving Arnhem kunt u er weer vol tegenaan. U voelt zich na afloop zowel lichamelijk als mentaal ontspannen. Is dit ook iets voor u? Wacht dan niet langer met het inhuren van De Kans op Relieve met Zorg en neem nu contact op met Sylvia door te bellen naar: 316-34518089. U kunt ook het contactformulier op deze website invullen, er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Dankzij een ontspanningsmassage voelt u zich relaxt en ontspannen.

Bekijk ook

Relieve met Zorg stoelshaitsu

Stoelshaitsu

Relieve met Zorg stoelshaitsu

Effecten massage /
magnetiseren

Relieve met Zorg stoelshaitsu

Voetmassage

Waarmee kan ik u helpen?

    Back To Top
    Afspraak maken