skip to Main Content
Het Zwin 97 6826 VC
+31 6 34 51 80 89
info@relievemetzorg.nl

Ontspanningsmassage Nijmegen

Ontspanningsmassage in omgeving Nijmegen

U herkent het wel: u heeft last van uw nek, rug of schouders en u kunt een ontspanningsmassage in omgeving Nijmegen goed gebruiken. U kunt hiervoor altijd bij De Kans op Relieve met Zorg terecht. Dankzij de rustige ontspanningsmassage worden uw spieren los gemaakt en voelt u zich mentaal tot rust komen. Dit is een heerlijk gevoel! Boek daarom nu een ontspanningsmassage in omgeving Nijmegen en blijf niet rondlopen met pijnlijke spieren.

De mogelijkheden bij De Kans op Relieve met Zorg

Wanneer u een zittend beroep heeft is het belangrijk om uw spieren van tijd tot tijd los te maken. Daarvoor kunt u terecht bij Relieve met Zorg, dit is een eenmanszaak gevestigd in Arnhem. De eigenaresse, Sylvia, zorgt voor ontspanningsmassages in omgeving Nijmegen, maar ook voor stoelshiatsu en magnetisering. Bij magnetisering krijgt u via de magnetiseur positieve energie├źn geleverd, wat een helend effect heeft op vermoeidheid en depressie. Bij stoelshiatsu zit u in een speciaal ontworpen stoel waar u zich volledig kunt ontspannen. Vervolgens zorgt Sylvia ervoor dat uw spieren, waar nodig, gemasseerd worden.

Wat houdt ontspanningsmassage in?

Met een ontspanningsmassage in omgeving Nijmegen wordt de oververmoeide lichaam van de klant gestimuleerd tot herstel. Het lichaam krijgt als het ware een oppepper. Tijdens deze massage worden verschillende technieken toegepast, zodat de vermoeide spieren tot rust komen. Het doel is om voor zowel lichamelijke als geestelijke ontspanning te zorgen. Deze type massage wordt ook wel Wellnessmassage genoemd. Afhankelijk van de ernst van uw klachten wordt er van teder tot zeer stevig gemasseerd.

Ontspanningsmassage

Waarom een ontspanningsmassage laten doen?

Het is belangrijk om goed voor uw lichaam te zorgen. Een van die manieren is door regelmatig uw spieren te laten ontspannen, kunt u dit niet zelf? Dan is het aan te raden om naar een professional te gaan: Relieve met Zorg! Tijdens deze massage krijgt u de mogelijkheid om de spanningen in de spieren los te laten. Wilt u de ontspanningsmassage of voetmassage ook bij u thuis in omgeving Nijmegen? Dat kan, hier wordt uiteraard extra reiskosten bij berekend.

Ontspanningsmassage op uw bedrijf in omgeving Nijmegen

Heeft u een eigen bedrijf en merkt u dat uw personeel ook wel een massage kan gebruiken? U kunt Relieve met Zorg ook inhuren op uw bedrijf. Door uw personeel een ontspanningsmassage te laten ondergaan kan het ziekteverzuim flink afnemen. Gezonde werknemers betekent een gezond bedrijf.

Ontspanningsmassage

Meer weten over ontspanningsmassage in omgeving Nijmegen?

Dankzij de effectieve werking van een ontspanningsmassage en voet massage in omgeving Nijmegen kunt u er weer even tegenaan. U voelt zich na afloop zowel lichamelijk als mentaal ontspannen. Is dit iets voor u? Wacht dan niet langer met het inhuren van De Kans op Relieve met Zorg en neem nu contact op met Sylvia door te bellen naar: 316-34518089. U kunt ook het contactformulier op deze website invullen, er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Dankzij een ontspanningsmassage en voet massage in omgeving Nijmegen voelt u zich relaxt en ontspannen.

Bekijk ook

Relieve met Zorg stoelshaitsu

Stoelshaitsu

Relieve met Zorg stoelshaitsu

Effecten massage /
magnetiseren

Relieve met Zorg stoelshaitsu

Voetmassage

Waarmee kan ik u helpen?

    Back To Top
    Afspraak maken