skip to Main Content
Het Zwin 97 6826 VC
+31 6 34 51 80 89
info@relievemetzorg.nl

Rugpijn behandelen Arnhem

Last van rugpijn? Laat het behandelen

Heeft u vaak last van rugpijn en wilt u de rugpijn laten behandelen n Arnhem? Ga dan naar De Kans op Relieve met Zorg. Rugpijn kan verschillende oorzaken hebben. Soms kan het liggen aan bepaalde bewegingen die u regelmatig herhaalt, bijvoorbeeld wanneer u repetitieve handelingen op uw werk doet. Maar het kan ook liggen aan een verkeerd bed of veroudering. Het laten verhelpen van uw rugpijn is belangrijk voor een goed alledaags leven. Laat uw rugpijn behandelen in Arnhem door De Kans op Relieve met Zorg voor een pijnvrij en ontspannen resultaat.

Verschillende behandelingen bij De Kans op Relieve met Zorg

Voor een goede rugpijn behandeling in Arnhem kunt u voor diverse soorten massages kiezen. Elk soort massage heeft zo zijn voordelen. De massages worden uitgevoerd door De Kans op Relieve met Zorg. Dit eenmansbedrijf is gevestigd in Arnhem en wordt gerund door de eigenaresse Sylvia. Sylvia kan verschillende massages voor u doen, waaronder:

De oorzaken van rugpijn

Wat veroorzaakt rugpijn en wat kunt u het beste doen om het te vermijden? Zoals eerder beschreven, kan rugpijn verschillende oorzaken hebben. Een veelvoorkomende oorzaak is overbelasting van de rug, bijvoorbeeld door intensief sporten of zwaar werk. Andere redenen kunnen zijn een verschil in de beenlengte, een verkeerde houding, te zware voorwerpen tillen of te lang autorijden.

Rugpijn behandelen Arnhem met ontspanningsmassage

Gaat uw rugpijn maar niet over? Dan moet u snel actie ondernemen door contact op te nemen met De Kans op Relieve met Zorg. Tijdens een ontspanningsmassage wordt de vermoeide of overbelaste rug gestimuleerd tot herstel. Er worden verschillende technieken toegepast, met als doel om ontspanning voor uw rug, maar ook voor uw geestelijke gezondheid te creƫren. Afhankelijk van uw rugklachten varieert de massage als rugpijn behandeling in Arnhem van zeer teder tot stevig.

Ontspanningsmassage

Rugpijn behandeling Arnhem: stoelshiatsu

Een andere methode om uw rugpijn te behandelen is stoelshiatsu. Met kleding aan neemt u plaats op een ergonomische stoel, waar u dankzij de steunen uw ledematen geheel kunt laten ontspannen. Met de handen, duimen, vingers en elleboog wordt uw rug losgemaakt.

Rugpijn behandelen: magnetiseren

Magnetiseren is een rugpijnbehandeling die we doen door middel van massages en magnetiseren. Het zelfhelend vermogen van de rug wordt gestimuleerd. Via de handen van de magnetiseur wordt positieve energie overgebracht naar de pijnlijke rug en andere lichaamsdelen van de klant

Ontspanningsmassage

Meer weten over rugpijn behandelen Arnhem?

Wilt u ook graag van uw rugpijn af en lijkt deze rugpijn behandeling in Arnhem u fijn? Wacht dan niet te lang en neem direct contact op met De Kans op Relieve met Zorg. U kunt contact met Sylvia opnemen door te bellen naar : 316-34518089. Ook kunt u het contactformulier op deze website invullen, er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Rugpijn behandelen in Arnhem laat u doen door De Kans op Relieve met Zorg!

Bekijk ook

Relieve met Zorg stoelshaitsu

Stoelshaitsu

Relieve met Zorg stoelshaitsu

Effecten massage /
magnetiseren

Relieve met Zorg stoelshaitsu

Voetmassage

Waarmee kan ik u helpen?

    Back To Top
    Afspraak maken