skip to Main Content
Het Zwin 97 6826 VC
+31 6 34 51 80 89
info@relievemetzorg.nl

Schouderpijn behandeling Arnhem

Schouderpijn behandeling Arnhem met massages

Schouderpijn klachten komen helaas veel voor, het is daarom belangrijk dat u voldoende schouderpijn behandelingen ondergaat. Laat uw schouderpijn behandelen in Arnhem met de massages van De Kans op Relieve met Zorg. Dankzij de verschillende massage methodes wordt uw schouderpijn goed aangepakt. Naast een fysiek herstel kunt u ook mentaal tot rust komen. Laat nu uw schouderpijn behandelen door De Kans op Relieve met Zorg!

De Kans op Relieve met Zorg voor u

Schouderpijn kan naar aanvoelen, zeker ook omdat dit uw dagelijks leven beïnvloedt. Een schouderpijn behandeling in Arnhem is daarom een echte must. De Kans op Relieve met Zorg is een eenmanszaak gevestigd in Arnhem en wordt gerund door eigenaresse Sylvia. Sylvia biedt diverse massage methodes aan, waaronder:

Oorzaken van schouderpijn

Schouderpijn kan verschillende oorzaken hebben. Zo kan het zijn dat u teveel stil zit of de schouder juist teveel belast. Een verkeerde houding of beweging kan ook tot schouderklachten leiden. Daarnaast moet u de impact van stress zeker niet onderschatten. Voldoende beweging kan al een groot verschil maken. Maar mocht dit niet lukken of nemen uw schouderklachten niet af? Dan is het verstandig om een schouderpijn behandeling in Arnhem te ondergaan met massages om uw schouderpijn te laten verdwijnen.

Schouderpijn behandeling Arnhem: ontspanningsmassage

Laat uw schouderpijn verhelpen dankzij de professionele massages van De Kans op Relieve met Zorg. U kunt kiezen uit verschillende soorten massages. Eén hiervan is de ontspanningsmassage. Zoals de naam al zegt, kunt u tijdens deze massage volledig tot ontspanning komen. Er worden verschillende technieken uitgevoerd om uw schouderspieren losser te maken. Deze massage biedt naast fysieke rust ook mentale ontspanning.

Shiatsu massage

Schouderpijn behandelen: stoelshiatsu

Wilt u liever zitten tijdens uw massage? Dan is de stoelshiatsu de uitkomst voor u. U neemt aangekleed plaats op de ergonomische stoel. Tijdens deze massage worden met handen, duimen, vingers en elleboog uw spieren losgemaakt. U voelt na afloop al direct resultaat.

Schouderpijn behandeling: magnetiseren

Magnetiseren is als schouderpijn behandeling in Arnhem een alternatieve geneeswijze, waarbij handoplegging wordt toegepast. Via de handen van de magnetiseur wordt positieve energie op de pijnlijke of gevoelige plekken van het lichaam overgebracht. Op deze manier wordt de zelfhelende kracht van het lichaam gestimuleerd. U kunt na de behandeling overigens een emotionele ontlading ervaren. Dat is een reactie die veel menen hebben.

Ontspanningsmassage

Meer weten over schouderpijn behandeling Arnhem?

Wilt u graag meer weten over een schouderpijn behandeling in Arnhem? De massages van De Kans op Relieve met Zorg zorgen ervoor dat u geen last meer heeft van uw schouders. U kunt contact opnemen met Sylvia door te bellen naar: 316-34518089. Ook kunt u het contactformulier op deze website invullen, er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Een massage van De Kans op Relieve met Zorg is dé ideale schouderpijn behandeling in Arnhem.

Bekijk ook

Relieve met Zorg stoelshaitsu

Stoelshaitsu

Relieve met Zorg stoelshaitsu

Effecten massage /
magnetiseren

Relieve met Zorg stoelshaitsu

Voetmassage

Waarmee kan ik u helpen?

    Back To Top
    Afspraak maken