skip to Main Content
Het Zwin 97 6826 VC
+31 6 34 51 80 89
info@relievemetzorg.nl

Shiatsu massage Arnhem

Een shiatsu massage in omgeving Arnhem

Dankzij een shiatsu massage in omgeving Arnhem wordt uw stressniveau aanzienlijk verlaagd. Het is dan ook een bekend fenomeen: u bent op uw werk bezig achter uw computerscherm en ineens merkt u dat uw nek en rug vastzitten. Dit is een vervelend gevoel, maar het is gelukkig makkelijk te verhelpen door een shiatsu massage bij De Kans op Relieve met Zorg. Met een shiatsu massage wordt er voor zowel lichamelijke als geestelijke ontspanning gezorgd.

De Kans op Relieve met zorg: wie is dat?

Natuurlijk is het fijn voor u om te weten wie De Kans op Relieve met Zorg is. Dit is een professioneel eenmansbedrijf dat gevestigd is in omgeving Arnhem en gerund wordt door eigenaresse Sylvia. Sylvia biedt naast een shiatsu massage ook ontspanningsmassages, voetmassages en magnetisering aan. Zij vindt het belangrijk dat u goed in uw vel zit, zowel lichamelijk als geestelijk.

Hoe werkt de shiatsu massage in omgeving Arnhem?

De shiatsu massage is een effectieve vorm van massage. U kunt met kleding aan in een ergonomisch ontworpen stoel plaatsnemen. Daar vindt u volledige ontspanning. Uw ledematen worden namelijk volledig ondersteund dankzij de handige steunen. Door middel van handen, duimen, vingers en elleboog wordt er druk op uw lichaam uitgeoefend. Op die manier worden er rekkingen op het lichaam toegepast. Tijdens deze behandeling worden alle gevoelige, pijnlijke of stevige spieren los gemasseerd.

Burn-out behandeling

Shiatsu massage ook mogelijk voor bedrijven

Heeft u een eigen bedrijf en lijkt het u verstandig om uw personeel te laten ontspannen middels een massage? Sylvia komt graag langs bij uw bedrijf. Door uw werknemers een shiatsu massage te laten ondergaan merkt u een daling van het ziekteverzuim. Het komt geregeld voor dat stress of een burn-out voor ziekteverzuim zorgen. Doordat het stressniveau via de massages verlaagd en de stofwisseling verbeterd wordt, hebben uw werknemers meer energie gedurende de dag.

Shiatsu massage bij mensen thuis

Ook komt het geregeld voor dat werknemers thuis zitten met een burn out. Mocht u personeel hebben dat thuis zit, dan is het ook voor De Kans op Relieve met Zorg mogelijk om bij hen langs te gaan. Uiteraard wordt hier reiskostenvergoeding bij gerekend.

Ontspanningsmassage

Meer weten over shiatsu massage?

Dankzij de effectieve werking van shiatsu massages kunnen u en uw personeel weer met energie aan de slag. Meerdere bedrijven zijn u al voorgegaan. Wacht niet langer met het inhuren van De Kans op Relieve met Zorg en boek nu direct! U kunt contact met Sylvia opnemen door te bellen naar: 316-34518089. Ook kunt u het contactformulier op deze website invullen, er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Met een shiatsu massage in omgeving Arnhem wordt er balans aangebracht in uw geestelijke en lichamelijke gezondheid.

Bekijk ook

Relieve met Zorg stoelshaitsu

Stoelshaitsu

Relieve met Zorg stoelshaitsu

Effecten massage /
magnetiseren

Relieve met Zorg stoelshaitsu

Voetmassage

Waarmee kan ik u helpen?

    Back To Top
    Afspraak maken