skip to Main Content
Het Zwin 97 6826 VC
+31 6 34 51 80 89
info@relievemetzorg.nl

Shiatsu massage Doetinchem

Een shiatsu massage in omgeving Doetinchem

Heeft u behoefte aan een shiatsu massage in omgeving Doetinchem vanwege pijnlijke of stijve spieren? Wacht dan niet langer en boek snel uw afspraak bij De Kans op Relieve met Zorg. De shiatsu massage wordt ingezet bij mensen met verscheidene fysieke en mentale klachten. Heeft u bijvoorbeeld een kantoorbaan en krijgt u daardoor onvoldoende beweging? De kans is groot dat u dan wel eens last heeft van uw nek, schouders of rug. Na een shiatsu massage in omgeving Doetinchem voelen uw spieren weer ontspannen.

De mogelijkheden bij Relieve met Zorg

De Kans op Relieve met Zorg is een eenmansbedrijf dat gevestigd is in Arnhem. Dit bedrijf wordt gerund door Sylvia, de eigenaresse. U kunt bij Sylvia terecht voor verschillende massages, waaronder: ontspanningsmassages, voetmassages en magnetiseren. Ontspanningsmassages en voetmassages spreken voor zich, magnetiseren heeft misschien meer uitleg nodig. Bij magnetiseren wordt er door middel van de handen van de magnetiseur positieve energie op de pijnlijke of gevoelige plekken van de klant gericht, dit heeft een helend effect op het lichaam.

Uitvoering van de shiatsu massage in omgeving Doetinchem

De werking van een shiatsu massage gaat als volgt: u neemt aangekleed plaats op de speciaal ontwikkelde ergonomische stoel. Hier heeft u de mogelijkheid om geheel te ontspannen. De stoel heeft namelijk meerdere steunen waar u uw ledematen op kunt laten rusten. Tijdens de massage wordt er met handen, vingers, duimen en elleboog gewerkt. Er wordt rekking op het lichaam van de klant uitgeoefend, wat het stressniveau van de spieren verlaagd. Tijdens deze behandeling worden de rug, schouders, nek en armen behandeld. Na afloop wordt er gelijk een afname van het stressniveau geconstateerd.

Burn-out behandeling

Verlaagt ziekteverzuim op bedrijven

Wanneer u een eigen bedrijf heeft met personeel, dan kunt u overwegen om de shiatsu massage naar uw bedrijf in omgeving Doetinchem te halen. Veel mensen kampen namelijk met hoge stressniveaus, wat uiteindelijk tot ziekteverschijnselen of zelfs een burn-out kan leiden. Om het ziekteverzuim tegen te gaan mag een shiatsu massage in omgeving Doetinchem niet ontbreken.

Shiatsu massage bij mensen thuis

Burn-outs komen in deze tijd geregeld voor. Wanneer u om deze reden personeel thuis heeft zitten, kunt u overwegen om Relieve met Zorg naar hun huis te sturen. Dankzij de massage komt er een positief balans tussen lichamelijke en geestelijke gezondheid. Zo kunnen zij weer sneller aan de slag. Uiteraard wordt voor een huisbezoek reiskosten gerekend.

Ontspanningsmassage

Meer weten over shiatsu massage?

Dankzij de effectieve werking van shiatsu massage kunnen u en uw personeel weer vol energie aan het werk. Meerdere bedrijven zijn u al voorgegaan. Wacht niet langer met het inhuren van De Kans op Relieve met Zorg en boek nu direct! U kunt contact met Sylvia opnemen door te bellen naar: 316-34518089. Ook kunt u het contactformulier op deze website invullen, er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Met een shiatsu massage in omgeving Doetinchem wordt het balans tussen lichamelijke en geestelijke gezondheid weer hersteld.

Bekijk ook

Relieve met Zorg stoelshaitsu

Stoelshaitsu

Relieve met Zorg stoelshaitsu

Effecten massage /
magnetiseren

Relieve met Zorg stoelshaitsu

Voetmassage

Waarmee kan ik u helpen?

    Back To Top
    Afspraak maken