skip to Main Content
Het Zwin 97 6826 VC
+31 6 34 51 80 89
info@relievemetzorg.nl

Stoelshiatsu

Stoelshiatsu en shiatsu ryoho

Bij de stoelshiatsu zit de klant met de kleding aan op een speciaal ontworpen ergonomische stoel die zich goed kan ontspannen in een comfortabele houding. Hierdoor kan ik een effectieve en vitaliserende massagebehandeling geven. Alle ledematen worden ondersteund zodat je lichaam zich volledig kan ontspannen. Door middel van handen, duimen/vingers en elleboog wordt druk uitgeoefend op het lichaam en rekkingen toegepast. Door de geleerde technieken behandel ik de rug, schouders, armen en nek.

Diegenen die de behandeling ondergaan merken direct vermindering van het stressniveau waardoor verlaging van de spiertonus ontstaat. Daarnaast verbetert het tevens de stofwisseling. Het is een feit dat deze effectieve methode veel succes oplevert als het gaat om ziektepreventie. Ziekteverzuim bij bedrijven en instellingen wordt hiermee voorkomen door preventief massages toe te passen.

Bij gezondheidsproblemen voelt men op het lichaam plekken met afwijkende temperatuur en weefselspanning. Hier wordt vaak pijn ervaren. Het lichaam is uit zijn balans en door de massage wordt de verstoorde energiebalans weer hersteld. Hierdoor komt men weer in evenwicht en wordt het lichaam en geest in staat gesteld zelf de gezondheidsproblemen te voorkomen/bestrijden Bij shiatsu ryoho ligt men gedeeltelijk ontkleed op een verstelbare massagetafel.

De Kans op Relieve met Zorg voor u

Bij Relieve met Zorg wordt u altijd op een professionele manier geholpen. Deze eenmanszaak is gevestigd in Arnhem en wordt gerund door mij: Sylvia. Naast massages bied ik o.a.  behandelingen zoals magnetiseren en stoelshiatsu. Er is tevens een mogelijkheid dat ik bij u thuis kan komen, reiskosten worden dan wel in rekening gebracht. Weten wat voor u het beste is? Neem zeker contact met mij op.

Burn-out behandeling

Tarieven

Hier vindt u de tarieven die ik met Relieve met Zorg hanteer. Heeft u nog vragen hierover, schroom dan niet om met mij in contact te komen.

€50,-
€35,-

Bekijk ook

Relieve met Zorg ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Relieve met Zorg stoelshaitsu

Voetmassage

Relieve met Zorg stoelshaitsu

Magnetiseren / effecten massage

Relieve met zorg verzorgt stoelshiatsu in de omgeving van Doetinchem, Nijmegen, Arnhem en Apeldoorn.

Waarmee kan ik u helpen?

    Back To Top
    Afspraak maken