skip to Main Content
Het Zwin 97 6826 VC
+31 6 34 51 80 89
info@relievemetzorg.nl

Stoelshiatsu Arnhem

Stoelshiatsu: ontspannende en vitaliserende massagetechniek

Stoelshiatsu in Arnhem is een uitstekende manier om mensen te laten ontspannen. Deze massage methode kunt u particulier laten uitvoeren, maar ook als onderdeel van bijvoorbeeld een bedrijf vitaliteitsplan. Voor stoelshiatsu in Arnhem kunt u terecht bij De Kans op Relieve met Zorg. Meer informatie over deze prettige ontspannende massagetechniek leest u hieronder. U kunt uiteraard ook direct contact opnemen met Sylvia van De Kans op Relieve met Zorg.

Wat is stoelshiatsu?

Bij stoelshiatsu in Arnhem zit de persoon die behandeld wordt gewoon gekleed op een speciaal ontworpen ergonomische stoel waarop hij of zij zich lekker kan ontspannen in een zeer comfortabele houding, waarbij alle ledematen worden ondersteund. Op deze manier is het geven van een effectieve en vitaliserende massagebehandeling mogelijk. Tijdens de massage wordt er door middel van handen, duimen/vingers en ellebogen druk uitgeoefend op het lichaam en worden rekkingen toegepast. Hierbij worden de rug, schouders, armen en nek uitgebreid behandeld.

Waarom stoelshiatsu in Arnhem?

Wie een stoelshiatsu behandeling in Arnhem ondergaat merkt direct vermindering van zijn of haar stressniveau, wat ook een verlaging van de algehele spierspanning in het lichaam geeft. Daarnaast verbetert ook de stofwisseling. Het is een feit dat deze effectieve methode veel succes oplevert als het gaat om ziektepreventie. Ziekteverzuim bij bedrijven en instellingen wordt hiermee voorkomen of verminderd door preventief stoelshiatsu in Arnhem toe te passen.

Hoofdpijn behandelen

Gezondheidsproblemen opsporen met stoelshiatsu

Bij gezondheidsproblemen zijn op het lichaam plekken met afwijkende temperatuur en weefselspanning voelbaar. Hier wordt vaak ook pijn ervaren. Het lichaam is dan uit balans en wordt met behulp van de stoelshiatsu in Arnhem weer op het juiste energieniveau gebracht. Hierdoor komt men weer in evenwicht en stelt zowel lichaam als geest in staat om zelf gezondheidsproblemen te voorkomen of te bestrijden.

Waarom kiezen voor De Kans op Relieve met Zorg?

Bij De Kans op Relieve met Zorg wordt u altijd professioneel geholpen. Deze eenmanszaak is gevestigd in Arnhem en wordt gerund door Sylvia. Naast stoelshiatsu massages bied ik ook behandelingen als magnetiseren en ontspanningsmassage en voetmassage. Voor stoelshiatsu kan ik bij u thuis komen of bij uw bedrijf.

Ontspanningsmassage

Meer weten over stoelshiatsu in Arnhem?

Wilt u graag meer weten over wat er mogelijk is op het gebied van stoelshiatsu in uw bedrijf of voor bij u thuis? Neem dan gerust contact op met De Kans op Relieve met Zorg. U kunt bellen met Sylvia op telefoonnummer 06 34 51 80 89. Ook kunt u het contactformulier invullen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.

Bekijk ook

Relieve met Zorg stoelshaitsu

Stoelshaitsu

Relieve met Zorg stoelshaitsu

Effecten massage /
magnetiseren

Relieve met Zorg stoelshaitsu

Voetmassage

Waarmee kan ik u helpen?

    Back To Top
    Afspraak maken