skip to Main Content
Het Zwin 97 6826 VC
+31 6 34 51 80 89
info@relievemetzorg.nl

Stoelshiatsu werknemers

Voorkom stress op de werkvloer

Dankzij stoelshiatsu kunt u het stressniveau van uw personeel verlagen. Het komt namelijk geregeld voor: uw personeel zit ziek thuis vanwege stress of overspanning symptomen. Het is in deze huidige tijd dan ook een veel voorkomend probleem. Gelukkig kunt u met de diensten van De Kans op Relieve met Zorg uw personeel lichamelijke en geestelijke ontspanning bieden. Dit zorgt voor gezonde werknemers op de werkvloer. Boek nu stoelshiatsu voor een direct resultaat!

Over De Kans op Relieve met Zorg

Stoelshiatsu wordt uitgevoerd door De Kans op Relieve met Zorg. Dit is een eenmanszaak in Arnhem, waar de massagebehandelingen worden gerund door Sylvia. Dankzij de effectieve behandelingen is het mogelijk voor werknemers om lekkerder in hun vel te zitten en dankzij de afnemende stress levels beter aan de slag te gaan.

Hoe werkt stoelshiatsu

Stoelshiatsu is een effectieve vorm van massage. De klant wordt met de kleding aan op een speciaal ontworpen ergonomische stoel gezet, waar hij of zij zich volledig kan ontspannen. Vanwege de plaatsing op de stoel en de steunen is het mogelijk voor de klant om in een comfortabele houding te zitten waarbij alle ledematen worden volledig ondersteund. Door middel van handen, duimen, vingers en elleboog wordt er druk uitgeoefend op het lichaam. Er worden op die manier rekkingen op het lichaam toegepast. Zo worden de rug, schouders, armen en nek onder behandeling genomen.

Burn-out behandeling

Stoelshiatsu in bedrijven

Ook is het mogelijk om Relieve met Zorg in te huren bij uw bedrijf. Sylvia bevorderd de productiveit van het personeel, zodat ziekteverzuim verminderd kan worden. Doordat het personeel na een behandeling direct een vermindering van het stressniveau ondervindt, wordt er gelijk een positief resultaat geboekt. Naast dat het stressniveau wordt verlaagd heeft dit gelijk ook een positief effect op de stofwisseling. Hierdoor ondervindt het personeel dat zij meer energie hebben gedurende dag.

Stoelshiatsu bij u thuis

Zit een werknemer bijvoorbeeld met een burn-out thuis? Dan is het voor Sylvia ook mogelijk om bij mensen thuis stoelshiatsu uit te voeren. De Kans op Relieve met Zorg zorgt ervoor dat hij of zij weer snel aan het werk kan. Hier wordt uiteraard wel een reiskostenvergoeding voor gerekend.

Ontspanningsmassage

Meer weten over stoelshiatsu?

Dankzij de effectieve werking van stoelshiatsu kan uw personeel weer snel aan de slag. Meerdere bedrijven zijn u al voorgegaan. Wacht niet langer met het inhuren van De Kans op Relieve met Zorg en boek nu direct! U kunt contact met Sylvia opnemen door te bellen naar: 316-34518089. Ook kunt u het contactformulier op deze website invullen, er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Met stoelshiatsu wordt er ontspanning geboden aan de lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Bekijk ook

Relieve met Zorg stoelshaitsu

Stoelshaitsu

Relieve met Zorg stoelshaitsu

Effecten massage /
magnetiseren

Relieve met Zorg stoelshaitsu

Voetmassage

Waarmee kan ik u helpen?

    Back To Top
    Afspraak maken